Офіційно представлені Redmi AirDots 3 Pro за 1234 гривеня

Сьогодні крім презентації Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro компанія презентувала TWS-навушники Redmi AirDots 3 Pro. Це покращений варіант Redmi AirDots 3, ключовими фішками якого стала система активного шумозаглушення і підтримка бездротової зарядки. Офіційні продажі навушників стартують з 11 червня і оцінили їх у $ 55, але перші покупці зможуть відхопити їх зі знижкою за $ 47.

Усередині Redmi AirDots 3 Pro встановили 9-міліметрові драйвери і ефективність роботи шумодава становить до 35 дБ. Цікаво, що гарнітуру можна підключити до двох смартфонам одночасно, переключаючись між ними пару.

До переваг Redmi AirDots 3 Pro варто віднести і низький рівень затримки сигналу – 69 мс. Навушники отримали підтримку Bluetooth 5.2, Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless і Dolby Atmos. Йдуть вони в комплекті із зарядним кейсом, який оснастили порт USB Type-C для дротового зарядки і при бажанні його можна зарядити за беспровод. Одного заряду Redmi AirDots 3 Pro вистачає на 6 годин роботи і за допомогою зарядного футляра автономність можна довести до 28 годин.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.