Включіть ці настройки і отримаєте MIUI 12.5 раніше на смартфон Xiaomi

Незважаючи на те, що деякі оновлення програмного забезпечення виявляються невдалими, свіжі прошивки і апдейти – це скоріше перевага.

Деякі власники смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco нарікають, що їм довго не приходять оновлення, незважаючи на офіційні заяви представників компанії. Ми радимо змінити одну настройку смартфона, яка дозволить отримувати свіжі прошивки в перших рядах. Зайдіть в налаштування смартфона і перейдіть в розділ “Про телефоні”. Тут ви побачите вашу поточну версію MIUI, тисніть на цю сходинку. Тепер знаходимо у верхньому правому куті екрану значок з трьома крапками, заходимо в нього. Знаходимо розділ “Параметри оновлення”. Переконайтеся, що пункт меню Отримувати актуальні поновлення включений.


При цьому встановлювати оновлення в момент їх виходу ми рекомендуємо лише досвідченим користувачам, оскільки навіть в прошивці зі статусом “Stable” можна виявити велику кількість багів на першим етапі. Якщо ваш смартфон працює добре, і ви не хочете ризикувати, відмовлятися на минулі версії MIUI, то варто дочекатися поки розробники і досвідчені користувачі, учасники програми Mi Pilot виправлять навіть дрібні помилки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.