Google офіційно представила ОС Fuchsia

В Google представили операційну систему Fuchsia, яка починай свій шлях на першому споживчому пристрої Nest Hub – розумної колонці з екраном. Робота Google над ОС Fuchsia вперше почалася в 2016 році. Операційна система з відкритим вихідним кодом примітна тим, що не базується на Linux, а використовує микроядро під назвою Zircon.

Хоча запуск Nest Hub починається сьогодні, весь процес випуску займе кілька місяців. Спочатку він буде представлений користувачам в форматі попереднього перегляду, а потім поступово стане загальнодоступним. Підписуйтесь на LIGA.Tech в Facebook: головні новини про технології Хоча Nest Hub замінить свою поточну ОС Cast на ОС Fuchsia, 9to5Google зазначає, що призначений для користувача досвід, ймовірно, буде майже ідентичним, і більшість користувачів навряд чи навіть помітять цю зміну. “Це не тільки телефони та комп’ютери.

У світі Інтернету речей зростає число пристроїв, яким потрібні операційні системи, нові середовища виконання і так далі. Я думаю, що є багато місця для декількох операційних систем з різними достоїнствами і спеціалізацією. Fuchsia – одна з таких речей “, – відзначають в Google.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.