Приватбанк оновив Приват24: з’явилася нова можливість переказу грошей

У «Приватбанку» зробили нову послугу для клієнтів. Така інформація з’явилася на офіційному порталі фінансової установи. Відзначається, що тепер клієнти зможуть ще простіше пересилати кошти з карту на карту. Після оновлень для цього не буде потрібно навіть вводити реквізити.

Справа в тому, що завжди для переказу коштів спочатку потрібно дізнатися номер картки одержувача. Однак часом трапляються моменти, коли гроші перерахувати потрібно терміново, а реквізити уточнити забули. У такій ситуації виручить нова функція в «Приват24» – «Переклад по номеру телефону». У банку розповіли, як правильно скористатися такою функцією.

Для початку необхідно оновити додаток «Приват24», щоб нова функція завантажилася до вас на гаджет. Далі вибираємо потрібну карту, вибираємо функцію «Платіжні налаштування», а далі – «Включити переклади по телефону». Після цього клієнт зможе вибирати цю функцію в основному меню. Коли людина буде пересилати кошти, в окремому вікні він зможе вибрати контакт з телефонної книги. В результаті гроші переведуться на рахунок іншого без введення номера карти. Тобто, діє це як і звичайний переклад, ось тільки з даних можна обійтися мобільним номером одержувача.

Варто також нагадати про те, що в додатку «Приват24» клієнти можуть не тільки пересилати гроші, а й оплачувати різні покупки і комунальні послуги. Так що під час карантину набагато безпечніше користуватися додатком, ніж самостійно вирушати в банк. Якщо ж у вас є вагома причина сходити в відділення, то не забувайте про соціальну дистанцію і захисну маску.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.