Смартфон середнього рівня Redmi Note 10 Ultra отримає опції преміального сегмента

26 травня Xiaomi оголосить про нові смартфонах серії Redmi Note 10. Серед них ми знайдемо Redmi Note 10 Ultra. Цей смартфон практично ніхто не очікував, і він принесе з собою характеристики високого класу. Ми говоримо не тільки про його AMOLED- екран з частотою 120 Гц і технології підключення 5G. На додаток до цього Redmi Note 10 Ultra отримає технології та апаратні компоненти, які ми бачили тільки в більш дорогих моделях.

Серед цих функцій, як підтверджено Xiaomi, ми знаходимо сховище UFS 3.1. На відміну від сховища UFS 2.2, яке є у Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Ultra матиме набагато більш високу швидкість читання і запису, досягнувши 1913 МБ / с.


Але це ще не все. На додаток до типу сховища високого класу, всередині він буде мати радіатор, що складається з 4 шарів. Це буде тип VC, тобто парова камера, що дозволить підтримувати стабільну температуру навіть під час гри.

До всього сказаного смартфон отримає легкий і дуже тонкий дизайн. Redmi Note 10 Ultra буде важити всього 193 грами, що значно знизить товщину.
Таким чином, Redmi Note 10 Ultra змінить звичну концепцію смартфона середнього рівня, зробивши серйозний стрибок в порівнянні з характеристиками інших пристроїв, таких як Redmi Note 10 Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.