Xiaomi показала Redmi Note 8 2021 року: ефект дежавю

Xiaomi не дає ні собі, ні конкурентам продихнути. Особливо дивним здається історія з перевиданням Redmi Note 8, який став хітом продажів. Раніше компанія не вдавалася до такого маневру і буде цікаво подивитися виявиться він успішним. А ось зовнішній вигляд Redmi Note 8 (2021) ми можемо побачити вже сьогодні. З’явився промо-рендер новинки, що розкриває її дизайн.

 

Завдання зачаровувати і пропонувати щось нове в екстер’єрі явно не стояла. Компанія просто візьме корпус позаторішнього Redmi Note 8 і поставить всередину інше «залізо». В 2021 році смартфон в такому виконанні не виробляє милостивого враження і буде чимало тих, хто вкрай негативно сприйме все той же громіздкий корпус і каплевидним вирізом під фронтальну камеру. За дизайн новинку мало хто буде купувати, але зовнішній архаїзм може нівелювати низький цінник.

 

Про Redmi Note 8 (2021) відомо, що отримає 6,3-дюймовий дисплей, восьміядерний чіп Helio G85, акумуляторну батарею ємністю 4000 мАг, 48 Мп датчик в тильній камері, фірмову оболонку MIUI 12.5 і технологію швидкої зарядки на 22,5 Вт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.