Київстар показав новий тариф з безлімітним інтернетом

Оператор “Великої трійки” Київстар продовжує конкурувати з Vodafone і lifecell в боротьбі за клієнта, так що представив користувачам нові, більш вигідні тарифні плани.

Київстар запустила новий тариф, який може сподобатися багатьом клієнтам компанії і іншим українцям. Він відрізняється порівняно невисокою вартістю, а також зручними послугами на зразок дзвінків, мобільного і навіть домашнього інтернету.

На перший погляд новий тарифний план від компанії Київстар “Все разом Базовий + ТВ” може здатися досить дорогим, адже платити в ньому доведеться не менш як двісті п’ятдесят гривень на місяць. Однак за цю суму передбачається, що абонент отримає:

безлімітні дзвінки всередині мережі;
пакет на дзвінки на номери інших операторів (сто двадцять хвилин), який діє для дзвінків на номери Італії, Польщі, Росії, Чехії, Німеччини;
дванадцять гігабайт мобільного інтернету;
повний безліміт на соціальні мережі, месенджери, YouTube, Вікіпедія та навіть Тіндер.

Окремо слід відзначити той факт, що протягом перших кількох місяців абонент буде платити всього двісті гривень. Клієнтів може залучити те, що вони, по суті, виплачують три важливі послуги відразу, але при цьому значно економлять свої кошти.

Абоненти можуть підключитися до тарифу через мобільний додаток для смартфонів “Мій Київстар”.

Перш, ніж здійснювати перехід, необхідно слід переконатися, що на рахунку є двісті гривень, необхідні для оплати першого місяця користування послугами мобільного зв’язку в рамках тарифу “Все разом Базовий + ТВ”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.