Київстар, Vodafone, Lifecell запускають нові послуги, названі найвигідніший тариф

У 2021 році багато українців вже планують літні відпустки. У той же час мобільні оператори готують вигідні пропозиції роумінгу, щоб мандрівники змогли не тільки бути на зв’язку, а й заощадити.

«Київстар»
Представники цієї компанії не планують змінювати тарифи на роумінг в 2021 році. При цьому експерти відзначають, що абоненти активно користуються такими послугами. Що стосується самих вигідних пропозицій, то радять скористатися пакетом «Ідеальний роумінг». Таку пропозицію включає в себе послуги, які обійдуться майже в три-чотири рази дешевше звичайного. Наприклад, в Туреччині за 100 гривень можна отримати 1 гігабайт інтернету, а хвилина розмови коштуватиме всього 1 гривню.

«Vodafone»
У цьому мобільному операторі все ж не обійшлося без змін. Експерти повідомляють про такі нововведення:
«Роумінг, як вдома» – збільшення обсягу послуг (тепер дається 400 мегабайт інтернету і 400 хвилин за тиждень за 200 гривень);
«ГіраРоумінг» – 1 гігабайт інтернету на тиждень за 250 гривень / 3 гігабайти інтернету на 10 днів за 650 гривень;
Новий тариф «Тиждень розмов» – 30 хвилин на 7 днів (ціна для 30 країн – 90 гривень, ціна на 54 країни – 160 гривень).

Lifecell
Клієнти цього мобільного оператора в тарифі «Роумінг Онлайн» з 2021 року відтепер можуть обмінювати хвилини на мегабайти. Такої можливості раніше не було. «Курс» обміну виходить наступним: за 5 хвилин можна отримати 100 мегабайт.
Також експерти рекомендують встановлювати месенджер «BiP». Відзначається, що за його допомогою можна дзвонити на будь-який мобільний або стаціонарний номер по «домашнім» українським тарифам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.