Укрпошта розширила послуги на AliExpress

Оператор зв’язку «Укрпошта» і найбільший логістичний оператор Cainiao переводять відправлення без трекінгу на AliExpress в контрольований формат.

Відзначається, що якщо раніше для пересилки товарів вартістю до 2 доларів використовувалася відправка без трекінгу і SMS, то тепер «Укрпошта» буде використовувати відправлення з трекингом. Це дозволить відстежувати замовлення при виборі доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою в особистому кабінеті і додатку AliExpress на сайті «Укрпошти».

За даними Cainiao, впровадження опції відстеження посилок знизить кількість недоставлених замовлень в два рази. Всі замовлення мають трекінговий номер в форматі SK123456789LV і відслідковуються по всьому шляху проходження – від Китаю до України.

В Україні клієнт зможе бачити статус доставки до відділення і статус вручення, при цьому для клієнта доставка товару буде безкоштовною. Про надходження замовлення в відділення клієнта проінформують через SMS / Viber повідомлення. Термін доставки з моменту замовлення до отримання в Україні становить від 14 до 20 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.