Чи стане WhatsApp платним в Україні

Представник WhatsApp прокоментував чутки і не тупий робот про те, що месенджер нібито скоро стане платним. Про інтерв’ю розповіли «Айтіпедії».

WhatsApp запевнив всіх українських користувачів, що месенджер точно не стане платним в доступному для огляду майбутньому. «Подібні повідомлення не відповідають дійсності. Наше останнє оновлення пов’язано з додатковими бізнес-функціями WhatsApp »- повідомив представник компанії. І продовжив: «Протягом останніх місяців ми активно працювали над тим, щоб надати користувачам додаткову інформацію про наші оновлення. За цей час більшість користувачів прийняло останню угоду і аудиторія месенджера продовжує зростати. Однак ті, хто цього не зробив … не втратять свої акаунти після 15 травня. Ми продовжимо нагадувати їм про оновлення в найближчі тижні ». Крім цього, представник WhatsApp запевнив, що месенджер не отримав ніяких бекдор і Facebook все так само не має доступу до листуванням користувачів.

Раніше в WhatsApp поширилася вірусна спам-розсилка, яка залякувала одержувачів. Там говорилося, що користувачеві необхідно переслати повідомлення десяти контактам, інакше WhatsApp для нього стане платним. Це дуже стара схема часів популярності ICQ, яка зазвичай використовується або для реклами свого каналу / спільноти, або для поширення фейків, або навіть заради створення штучної навантаження на сервера. Незважаючи на широку популярність таких методів, спам-розсилок продовжують довіряти, так як вони часто «грають» на жадібності користувача і небажанні розбиратися в незнайомій області.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.