Як продовжити життя вашого смартфона: 5 правил правильної зарядки акумулятора

Важливі поради для користувачів. Експерти розповіли, як правильно заряджати телефони. Нерідко вже після недовгого використання смартфона користувачі можуть скаржитися ДПА зменшення продуктивності. Однак, як виявилося, ми можемо і самі нашкодити техніці. Причина часом – в неякісної зарядці, розповіли фахівці Айтіпедії.

Для початку варто відзначити, що часто говорять про заборону використовувати смартфон під час зарядки. Однак насправді ще гірше, коли телефон занадто довго заряджається. Часом ми залишаємо його на ніч, щоб вранці точно нічого не забути. Ось тільки, попереджають фахівці, коли смартфон вже зарядився, його потрібно знімати “з розетки”. Інакше можуть бути такі проблеми:

  • Зниження продуктивності гаджета;
  • Псування акумулятора;
  • Підвищення ймовірності перегорання контактів.

Крім того, нерідко говорять, що, мовляв, не можна знімати телефон з зарядки, поки він не набере всі 100 відсотків. Це виявилося міфом. Фахівці відзначають, що таке “підгодовування на 15 хвилин” техніці не зашкодить. Однак важливо слідувати інструкціям і не часто користуватися таким Лайфхак.

Для того, щоб батарея довше працювала, потрібно хоча б раз на місяць використовувати її до 10 відсотків (при можливості до 0). Після цього поставити на зарядку до отримання 100 відсотків. Важливо просто виконувати інструкцію, яку дає виробник.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.