Компанія Київстар запустила кращий сервіс 2021 року

Сервіс мобільного оператора «Київстар» визнано найкращим. Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора. Варто відзначити, що компанія отримала нагороду Leaders Fintech & Digital Banking. Таким чином, сервіс від оператора «Смарт Гроші» назвали найкращим Фінтех-сервісом на телеком ринку України.

Пояснюється, що переможців у цьому конкурсі обирали представники Національного банку України (НБУ), Міністерства цифровий трансформації України, Міністерства розвитку економіки та інших структур і організацій. Так що можна говорити про те, що сервіс від «Київстар» визнано найкращим представники уряду.
Варто пояснити, що «Смарт Гроші» – це сервіс, який дозволяє користувачам виконання фінансові операції без прив’язки до банківської карти. Тобто, за допомогою мобільного балансу. Таким чином, завдяки такому сервісу можна оплатити комунальні послуги, інтернет, ігри, фільми та інший контент просто в своєму гаджеті.

При цьому абонентам навіть доступна функція з переказу коштів з мобільного рахунку на банківську карту. Однак варто доля, що в цьому плані є певні ліміти:
Мінімальна сума для такого переказу – 50 гривень;
Максимальна сума – 1 200 гривень.
Більш того, є обмеження на місяць. Так, за календарний місяць абонент може зробити переклади або оплати на суму не вище 6 000 гривень. Звичайно, при такому ліміті навряд чи можна замінити банківську карту на цей сервіс. Однак «Смарт Гроші» явно стане в нагоді, наприклад, для оплати різних послуг. До того ж нерідко трапляється так, що потрібно платити в громадському транспорті, а картка не при собі. За допомогою такого сервісу абоненти можуть набагато простіше вести фінансові справи.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.