“Київстар” змінив умови оплати послуг

“Київстар” запропонував абонентам нові умови оплати мобільного зв’язку. Компанія “Київстар” вирішила запровадити нові умови для оплати мобільного зв’язку, запропонувавши українцям платити не до використання послуг, а після. Надаючи послуги в кредит. Про нововведення стало ізвестнона сайті компанії.
Вигодою умов оплати “Відстрочка платежу” вказують те, що оплата послуг здійснюється після їх фактичного використання, а також доступність програми, незалежно від абонентського стажу. “Кіевсатр” також обіцяє українцем не стягувати комісій і додаткових платежів.

Мобільний оператор буде видавати кредит в залежності від середньомісячної суми витрат за останні чотири місяці. Заплатити кредитний ліміт необхідно до 20 числа наступного місяця. У разі несплати усі послуги будуть автоматично відключені.

Підключити послугу «Відстрочка платежу”, а також змінити кредитний ліміт можна безкоштовно. Заявки на підключення приймаються 1 числа наступного місяця після подачі.

У компанії також вказують, що максимальна сума кредитного ліміту – 20 тисяч грн. Підключити послугу можна в особистому кабінеті або за допомогою дзвінка в кулл-центр компанії. Відключити – в розділі “Послуги” / “Можливості при нулі”, за номером 466 * 35 або в найближчому магазині “Київстар”.
Нещодавно мобільний оператор “Кіевсатр” запропонував недорогий пакет вартістю всього 60 грн в місяць, тариф розрахований спеціально для дзвінків батькам.
Варто сказати, що дана послуга не підключається для тих абонентів, які зареєстровані поза підконтрольній території України в АР Крим та Донецькій і Луганській областях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.