“Київстар” запустив дуже важливу послугу де пропонує слідкувати за користувачами

“Київстар” пропонує підключити вигідну послугу. Популярний мобільний оператор “Київстар” нагадав своїм клієнтам про вигідну і корисній послузі. Чому її потрібно підключити і як це зробити, повідомляє прес-служба компанії.

Ця послуга може стати просто незамінною для мільйонів абонентів, адже після її підключення можна завжди бути в курсі, де знаходяться близькі.
Йдеться про послугу “Маячок”, за допомогою якої можна стежити за рідними. Наприклад, ця послуга стане просто незамінною для батьків, які переживають за дітей. Можна бути в курсі, де знаходиться дитина, відстежити його маршрут якщо він відвідує після школи якісь заняття.

Також не зайвою буде ця послуга і для тих, у кого є літні родичі, які мають проблеми з пам’яттю. З послугою “Маячок” абоненти будуть більше спокійні за рідних, адже зможуть в будь-який момент дізнатися, де вони.

Ця послуга у “Київстар” існує давно, але компанія недавно поліпшила умови її надання.
Щоб підключити послугу, потрібно ввести наступну комбінацію: * 147 * 1 * 4 * номер обраного мобільного телефону когось із рідних і в кінці натиснути #.
На номер абонента, номер якого Ви ввели, має прийти SMS-повідомлення. У нього у абонента просять підтвердити згоду на стеження.
Після того як послуга підключилася, дізнатися місце розташування іншого абонента можна за введення наступної комбінації: * 147 * 1 * 1 * мобільний номер людини і #.

Компанія надішле інформацію про абонента Вам в SMS-повідомленні. Раніше компанія надавала в рамках послуги “Маячок” обмежена кількість запитів, але зараз надається безліміт.
За перший місяць користування послугою “Маячок” потрібно заплатити всього 1 грн. З другого місяця вартість вже становитиме 50 грн на 4 тижні для абонентів по передоплаті і на 3 тижні за контрактом. Є можливість користуватися послугою тільки на 1 день – потрібно заплатити 5 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.