ПриватБанк змінює режим роботи і правила відвідування відділень

У ПриватБанку зробили важливу заяву для клієнтів. Таке повідомлення з’явилося на офіційному порталі фінансової установи. Підкреслюється, що клієнти тепер зможуть скористатися новою функцією, яка значно заощадить час.

Справа в тому, що нерідко, коли потрібно відправитися в відділення банку, люди можуть потрапити в великі черги. Це може сильно псувати плани, якщо ви не думали, що застрягнете в черзі біля каси хоча б на півгодини. Тепер же в “ПриватБанку” такого точно не буде, адже клієнти завжди зможуть дізнатися, де менш завантажені відділення. Зробити це можна за допомогою спеціальної карти на сайті фінансової установи.

Перейшовши на карту ви зможете побачити кількість відділень Привату по всій країні. Далі потрібно вибрати своє місто та адресу найближчого філії банку (або ж без цього пункту). Вже там ви зможете побачити, наскільки відділення завантажені. Таким чином, заздалегідь можна все спланувати і піти туди, де немає черги.

 

У банку зазначили, що таке оновлення допоможе не тільки заощадити час, але і здоров’я. Друге теж важливо, адже зараз в Україні триває карантин на тлі спалаху коронавируса. З цієї причини представники МОЗ неодноразово закликали громадян не відвідувати багатолюдні місця. Так що краще планувати все заздалегідь.

До того ж не забувайте, що багато послуг можна використовувати і без відділень банку. Наприклад, скориставшись додатком «Приват24», в якому можна і поповнити рахунок мобільного, і оплатити комунальні послуги, і зробити грошовий переказ, і багато іншого. Так що, якщо ви можете зробити, що потрібно, в гаджеті, то у вас немає вагомої причини виходити з дому для фінансових послуг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.