Xiaomi представила кондиціонер за 385 доларів

Компанія Xiaomi випустила новий кондиціонер Mijia Fresh Air Conditioner. Він доступний в Китаї на стадії попереднього бронювання за ціною 385 доларів.

Новий кондиціонер Mijia Fresh Air Conditioner має холодопродуктивність 3,5 кВт, а також номінальну потужність нагріву 4,9 кВт. Рівень шуму внутрішнього блоку становить всього 23 дБ, тобто кондиціонер цілком може працювати всю ніч, не заважаючи вам і вашій родині.

Новинка дозволяє пропускати до 40 кубічних метрів повітря в годину. Вона оснащена чотиришаровим фільтром HEPA, а також дисплеєм, на якому відображається температура повітря. Звичайно ж, цей пристрій розумного будинку, тому для нього можна створити різні сценарії використання, наприклад, запрограмувати так, щоб воно включалося при відкритті вхідних дверей. Можна керувати кондиціонером віддалено за допомогою смартфона.

Крім функції звичайного кондиціонера, Mijia Fresh Air Conditioner також має функцію припливного вентилятора. Виробник стверджує, що кондиціонер може ефективно очищати повітря, видаляючи частинки PM2,5, формальдегід і летючі органічні сполуки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.