Користувачі скаржаться на помилки в MIUI 12

Останні аналітичні звіти за перший квартал 2021 року демонструють те, що Xiaomi наступає на п’яти Apple з точки зору частки на світовому ринку смартфонів. А якщо вірити одній експертної компанії, то китайці вже примудрилися обігнати концерн з Купертіно на ринку Європи. Природно йдеться виключно про виграш в штуках, адже в плані прибутку – Apple поза конкуренцією.

Природно, що такий успіх продиктований не тільки невисокою ціною на її продукти в середньому і бюджетному сегментах. Xiaomi грунтовно підтягла якість збірки пристроїв, ставить сучасне залізо і за якістю камер є прогрес. Намагається компанія доводити до розуму і власне програмне забезпечення, але виходить у неї це поки не дуже. MIUI і раніше рясніло багами і помилками і багато хто вже обізнані, що на старті продажів продукти Xiaomi все ж варто уникати. І, перш за все, через сирості прошивки.

Але це зовсім не означає, що з приходом оновлень всі косяки пофіксять. Помилки трапляються й у «зрілих» пристроїв, які на ринку не один рік. Так, наприклад, у Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro відзначають некоректне відображення значків в темному режимі, ще зустрічається мимовільна поява чорного екрана при відтворенні відео, помилки з відображенням елементів і значків в режимі Always on Display, зависання під час ігор, проблеми з анімацією на екрані блокування, відблиски і мерехтіння на дисплеї після розблокування, не закриття повідомлень при перезавантаженні смартфонів, а також проблеми зі звуком і відображенням тексту в WhatsApp. І то далеко не всі скарги, які адресовані на адресу прошивки MIUI з боку користувачів.

Скаржаться на недоліки в програмному забезпеченні MIUI 12 власники Poco M3, які зіткнулися з неможливістю включити смартфон після останніх оновлень. Не вирішена проблема з випадковими перезавантаженнями на Redmi Note 9S і Redmi Note 9 Pro, проблеми з передчасною розрядкою і відтворенням звуку переслідують деяких власників Redmi Note 8. На жаль, не все гладко з програмним забезпеченням у Poco F2 Pro, Poco F1, Xiaomi Mi 10 Pro і навіть у Redmi Note 5 / Note 5 Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.