Стабільна MIUI 12.5 прибула для двох смартфонів Xiaomi

Оновлення доступно в Європі і Індонезії. Компанія Xiaomi, нарешті, почала поширювати стабільну фірмову оболонку MIUI 12.5 для свого флагмана Xiaomi Mi 11 на міжнародному ринку.

Компанія Xiaomi, нарешті, почала поширювати стабільну фірмову оболонку MIUI 12.5 для свого флагмана Xiaomi Mi 11 на міжнародному ринку.

 

Китайські користувачі Xiaomi Mi 11 долучилися з стабільної MIUI 12.5 на кілька тижнів раніше. Тепер же стали доступні індонезійська і європейська версії прошивки під номерами 12.5.1.0 RKBIDXM і 12.5.1.0 RKBEUXM відповідно.

Поки прошивки MIUI 12.5 для Xiaomi Mi 11 носять статус «стабільної бети». Це не означає, що прошивка все ще тестова, вона вже почала поширюватися серед простих користувачів, які не підписувалися на програми тестування. Однак охоплення поширення поки обмежений, Xiaomi розширить його, коли переконається у відсутності серйозних недоліків в ПО.

MIUI 12.5 на основі Android 11 виправляє безліч виявлених в MIUI 12 недоліків, знижує енергоспоживання і зменшує навантаження на пам’ять, при цьому збільшена швидкість і плавність роботи. Глобальна оболонка MIUI 12.5, на відміну від китайської, отримала можливість видаляти системні програми. Як обіцяє виробник, більшість системних додатків можна видалити, а «ключові» програми, необхідні для роботи системи, можна приховати.

Крім стандартних нововведень MIUI 12.5, апдейт приносить оновлення системи безпеки Android за квітень 2021 року.

Redmi K40 Pro отримав стабільну MIUI 12.5
До головних нововведень даної прошивки виробник відносить зниження на 35% використання системної пам’яті пристрою, а також зниження енергоспоживання смартфона на 25%.
Компанія Xiaomi спочатку поширення стабільної версії оновлення фірмової оболонки MIUI 12.5 на базі операційної системи Android 11, про що повідомляють власники пристрою. Бета-версія була доступна ще в кінці квітня, тепер же вийшла стабільна оболонка.

До головних нововведень даної прошивки виробник відносить зниження на 35% використання системної пам’яті пристрою, а також зниження енергоспоживання смартфона на 25%. Крім цього, MIUI 12.5 принесла з собою нові суперобої, нові звуки системних поновлення, поліпшену роботи системи вібрації та інші поліпшення.

Смартфон Redmi K40 Pro оснащений екраном Samsung AMOLED E4 з частотою оновлення 120 Гц і дозволом FHD +, яка отримала оцінку DisplayMate A +. Смартфон отримав підтримку Wi-Fi 6E, ІК-порт, стереофонічні гучномовці c підтримкою технології поліпшення звучання Dolby Atmos, двохдіапазонний модуль GPS, NFC, а також захист від пилу і вологи IP53.

У травні стабільну версію MIUI 12.5 також повинні отримати або вже отримали Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11 Pro, Redmi K40 Pro, Xiaomi Mi 10S, Redmi K40, Redmi K30 Pro, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Xiaomi Mi 10 Youth Edition (Lite) 5G, Redmi K30 Extreme Commemorative Edition (Ultra), Redmi 10X, Redmi 10X Pro, Redmi K30S Extreme Commemorative Edition (Ultra), Redmi Note 9 Pro, Xiaomi CC9 Pro, Redmi Note 9, Xiaomi CC9, Xiaomi CC9 Meitu, Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9, Redmi K20 Pro і Xiaomi Mi 9 Pro 5G.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.