Офіційно представлено смартфон OPPO K9 за 8595 гривень

Компанія OPPO анонсувала молодіжний смартфон OPPO K9. Новинка являє собою модель середнього класу. Смартфон отримав дисплей з підвищеною частотою оновлення, продуктивний мобільний чіпсет і підтримку зарядки по дроту високої потужності.

OPPO K9 оснащується дисплеєм OLED формату Full HD + з частотою оновлення 90 Гц. Екран має вбудований сканер відбитків пальців. В отворі розташувалася фронтальна 32-мегапіксельна камера для Селфі.

Апаратним базисом OPPO K9 виступає однокристальна система Snapdragon 768G з частотою до 2,8 ГГц. Однокристальная система працює в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті. Залежно від комплектації місткість накопичувача становить 128 ГБ або 256 ГБ. За автономність відповідає акумулятор на 4300 мАг з швидкою зарядкою потужністю 65 Вт. Роздільна здатність основної камери становить 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп.

Новинка надійде в продаж з попередньо встановленою операційною системою ANdroid 11 і фірмової прошивкою ColorOS 11.1. Залежно від місткості вбудованого флеш-модуля вартість OPPO K9 становить 310 доларів або 340 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.