Смартфон Redmi загорівся, але Xiaomi не визнає провину

Не так вже й рідко в новинних агрегаторах з’являються статті про те, що смартфони загоряються і навіть вибухають в руках у користувачів. На цей раз подібний інцидент трапився з новим Redmi Note 9 Pro у дівчини. Подробиці читайте в нашій статті.

Дівчина каже, що придбала пристрій ще в грудні 2020 року, тобто минуло від сили півроку з початку використання. Телефоном користувався молодший брат. В один прекрасний день, несподівано для хлопчика, смартфон почав диміти. Недовго думаючи, малиї кинув Redmi Note 9 Pro в воду. На фотографії видно, що пристрій загорілося.

Проте, Xiaomi не визнає свою провину і говорить, що мова йде про “збитки, завдані самим клієнтом”. Первісне розслідування китайського техно гігант показало, що займання сталося через зовнішніх сил, а значить, що вина лежить на самому хлопчика. На жаль, Xiaomi поки не привела вичерпного пояснення того, які саме “зовнішні сили” стали причиною того, що сталося.

“Безпека клієнтів має першорядне значення для нас, ми дуже серйозно ставимося до цих питань. Всі наші пристрої проходять різні рівні строгих тестів на якість. На даному етапі ми розслідуємо цю справу, щоб визначити причину. Відповідно до початкового розслідування, шкода була завдана зовнішньою силою. ” – Xiaomi

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.