ПриватБанк запустив зручну послугу

ПриватБанк недавно запустив нову послугу в першу чергу, для підприємців – «Інвойс з оплатою частинами». Раніше підприємцям, які виставляють покупцям рахунки з оплатою частинами, потрібно було створювати кілька платежів, а тепер завдяки новій функції, все стане трохи простіше. Тепер для того, щоб виставити покупцеві рахунок з оплатою частинами, досить виконати наступні кроки:

1. Зайти на сторінку сервісу
2. Авторизуватись
3. Створити рахунок
4. Відправити його покупцеві безпосередньо в мобільний додаток Приват24.

Після цього покупець отримає повідомлення від Приват24. Щоб оплатити рахунок, йому досить лише одним кліком підтвердити оплату частинами.

Експерти ПриватБанку, які розробляли і впроваджували дану послугу, відзначили, що підключення можливості оплати частинами дасть підприємцям можливість збільшити оборот не менше, ніж на третину, в тому числі за рахунок того, що вони зможуть оформляти їх в розстрочку.

А ось цільовою аудиторією «Інвойс з оплатою частинами» є в першу чергу, дрібні підприємці, які хочуть продавати свої товари і послуги в кредит або розстрочку, однак при цьому позбавлені POS-терміналів і не можуть інтегрувати API. Зокрема, це – торговці виїзної торгівлі, а також підприємці, які продають товари в соціальних мережах і з майданчиків і дощок оголошень.

Слід зазначити, що зовсім недавно ПриватБанк підвів статистику, виходячи з якої, більшість українців використовують мобільний додаток Приват24 зі своїх мобільних пристроїв. Зараз активними користувачами мобільного банку є близько 11 мільйонів семисот тисяч чоловік, і ще 1,3 мільйона українців користуються в основному веб-версією для стаціонарних комп’ютерів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.