Нафтогаз нагадав про корисної функції ботів в Viber і Telegram

Українцям розповіли про способи подачі свідчень лічильників газу. Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» пояснила, як споживачам, у яких немає смартфонів, здавати показання лічильників.

Про це стало відомо з відповіді компанії на коментар користувача на офіційній сторінці Нафтогазу в Facebook.

«104.ua пише” неправильні показання, зніміть на Вайбер знімок лічильника “. А у мене немає смартфона. Як передати? », – запитав українець.

«Показники лічильника передаєте, як і передавали в Ваш облгаз (оператору ГРМ). Також Ви можете скористатися онлайн сервісами “Особистим кабінетом” або чат-ботами Viber і Telegram. В особистому кабінеті Вам необхідно натиснути на кнопку “Внести показники”, після чого Ви переходите по посиланню на сторінку Вашого Облгаза і передаєте показники лічильника. Якщо Ви не зареєстровані в особистому кабінеті Вашого Облгаза, потрібно пройти реєстрацію. Після входу в особистий кабінет передаєте показники. Якщо в чат-боті, то потрібно натиснути “Передати показники”, також перейти по посиланню і пройти реєстрацію, якщо Ви не зареєстровані, також можете звернутися до оператора ГРМ (облгаз) по телефону, який вказаний в платіжці за розподіл газу », – розповіли в Нафтогазі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.