Як транслювати або показувати екран Xiaomi на телевізорі

Серед безлічі опцій MIUI 12, ми знаходимо можливість відображення або спільного використання екрана Xiaomi на телевізорі. Найцікавіший варіант, який полегшує всілякі завдання. Завдяки цій функції ми можемо робити презентації на телевізорах або переглядати фотографії та відео в галереї на великому екрані. Точно так само ми можемо грати в улюблені ігри від Xiaomi на телевізорі або показати робочий стіл нашого Xiaomi на великому екрані.

Як транслювати або показувати екран Xiaomi на телевізорі

Побачити екран Xiaomi на телевізорі не складно. Для цього нам потрібно запустити функцію «Трансляція» наступним чином:

  • Виберіть «Настройки»> «Підключення і загальний доступ»> «Трансляція».
  • Опинившись всередині, ми активуємо опцію «Трансляція». Після цього нам будуть показані всі сумісні телевізори, які знаходяться в одній мережі.

Як тільки наш телевізор з’явиться в списку сумісних з функцією трансляції, потрібно буде тільки клацнути по ньому, а потім відкрити доступ на самому телевізорі. Тоді на нього почне проектуватися екран Xiaomi.

Слід зазначити, що функція «Трансляція» в MIUI 12 дуже повна. Це дозволяє нам виконувати інші дії:

  • Згорнути вікно;
  • Трансляція з вимкненим екраном: ви можете продовжити трансляцію, коли екран вашого пристрою вимкнений, і таким чином знизити енергоспоживання;
  • Приховати особисті об’єкти: заборонити відображення плаваючих повідомлень, коли надходять дзвінки та інших особистих елементів на зовнішньому дисплеї.

Крім того, в розділі «Налаштування»> «Підключення і спільне використання»> «Трансляція»> «Допомога» ви знайдете відповідну інформацію на випадок, якщо ви не можете транслювати або показувати свій екран Xiaomi на телевізорі або моніторі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.