Нова тема Cyber ​​line для MIUI 12 порадувала фанів Xiaomi

Хочу показати вам нову роботу дизайнера Bruno Cortez, яка тільки з’явилася в офіційному магазині. Тема застосовується тільки на темний режим і має деякі приємні плюшки у вигляді гарної сітки робочого столу, а також кольорового, а якщо бути точніше червоного шрифту. Взагалі поєднання цих двох кольорів виглядає шикарно, якщо ви, звичайно є любителем таких тонів.

Свайп вліво внизу екрана відкриває камеру, в право музичний плеєр. Віджет на робочому столі з музичним плеєром, відкриває тільки Годинники. Пак симпатичних іконок, яскравих і барвистих. Сітка робочого столу розширена від 4 * 5 до 7 * 7. У папках на напівпрозорому фоні з червоною рамкою звичайне кількість стовпців.

У згорнутої шторкою 5, в розгорнутій 6 ярликів в ряду. Повідомлення розділені. У центрі управління тоггли без рамки, просто на чорному тлі. У дзвонилка номеронабиратель без алфавіту, але зроблений здорово і незвично. Фото вихідного дзвінка звичайне. Всі основні програми прикрашені у верхній частині екрану симпатичним скіном. Акцент теми, як я вже писала вище червоний на чорному.

Тест на RN 9 Pro і Mi 9T (MIUI 12, ANDROID 11 і 10) – встановилася добре і виглядає здорово. Для володарів дзвонилок від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося скріншоти і ділимося своїми враженнями:

Після застосування на темний режим (!) Рекомендується перезавантаження пристрою (!)  Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.