Нова пошта підказала, як правильно пакувати одяг

У компанії розповіли, в яких випадках потрібна коробка. Компанія Нова пошта підказала, як правильно пакувати одяг для відправки. Нова пошта регулярно ділиться зі своїми клієнтами лайфакамі по упаковці відправлень, щоб це не викликало ніяких труднощів і незручностей. Так, в компанії підкреслили, що з приходом весни багато хто замислюється оновити свій гардероб і роблять це за допомогою онлайн-магазинів. При цьому потрібно знати, як правильно упакувати обновки.

«Весна – це хороший привід, щоб оновити свій гардероб … Подумали майже все, і побігли в онлайн магазин. А ось як це все правильно тобі упакувати і вивезти – ми зараз розповімо », – йдеться в повідомленні.
Крім того, в компанії пояснили, що для того, щоб, наприклад, відправити худі, більше не потрібно пакувати його в коробку, досить покласти в пакет Нової пошти для одягу.

Тобто, коли одяг легше двох кілограм і менше 40 см по одній зі сторін, її можна запросто відправити в пакеті компанії для одягу, однак для цього потрібно, щоб відправлення мало плоску основу. А ось якщо потрібно відправити багато одягу, то тоді вже знадобиться коробка.

«Наприклад, щоб відправити крутезній худі – не потрібно більше пакувати його одного в коробку. Коли одяг легше 2 кг і менше 40 см по одній зі сторін – ти можеш запросто відправити все в нашому пакеті для одягу, але обов’язково щоб відправлення мало плоску основу, просто рівно складену. Однак, якщо ти вирішив «За-багатому» відправити цілий стос весняних луків – тут без коробки вже точно ніяк. Пакуй все правильно, а про доставку подбаємо ми », – розповіли в Новій пошті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.