Telegram запустив групові відеодзвінки

Нові терміни запуску групових відеодзвінків Telegram повідомив засновник сервісу Павло Дуров у своєму каналі в месенджері – апдейт з функціональністю вийде в травні.

Команда Telegram анонсувала функцію безпечних групових відеодзвінків ще в квітні 2020 року, обіцяючи реалізувати функціональність до кінця року, але в підсумку запустила тільки відеочати з двома учасниками. І ось через рік після анонса Telegram, схоже, готовий включити групові відеодзвінки.

«Спільне використання екрану, шумозаглушення, підтримка ПК і планшетів – все, що ви можете очікувати від сучасного сервісу відеоконференцій, але зі зручністю рівня Telegram, швидкістю і шифруванням».

Павло Дуров,

засновник Telegram.

Засновник Telegram не уточнив, яку максимальну кількість учасників групових відеодзвінків буде підтримувати сервіс. У той же час він згадав, що команда месенджера також тестує веб-версію для відеоконференцій, яка стане доступна найближчим часом. У недавньому квітневому оновленні команда якраз представила нові веб-версії месенджера.

У перший тиждень 2021 років щомісячна аудиторія Telegram перевищила 500 млн користувачів. У квітні з’явилися повідомлення, що Telegram планує вийти на біржу до кінця 2023 року і розраховує на оцінку в 30-50 мільярдів доларів

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.