Xiaomi представила великий холодильник за 15004 гривень

Xiaomi анонсувала холодильник з чотирма дверцятами MIJIA Cross 496L. У нього велика місткість, хороша енергоефективність і антибактеріальні властивості. Обсяг холодильника становить 496 л. Він розділений на два відсіки: холодильник та морозильна камера об’ємом 316 л і 162 л відповідно. Також є відділ на 18 л, де можна виставити температуру. Ширина такого пристрою становить 83,3 см, товщина – 66 см. Новинка підтримує висунення ящиків під прямим кутом. Корпус холодильника зроблений із зносостійкого покриття, де не залишаються відбитки пальців.

У морозильний відсік через дев’ять отворів в задній панелі надходить холодне повітря. Холодильник створений таким чином, що об’ємне охолодження відбувається без заморозки. Пристрій може працювати в чотирьох режимах: розумний, відпустка, швидке охолодження і швидка заморозка.

Xiaomi MIJIA Cross 496L обладнаний енергоефективним двигуном, який витратить всього 0,83 кВт * год електроенергії в день при низькому рівні шуму 38 дБ. Також їм можна управляти через додаток MIJIA.

Вартість такого холодильника становить 540 доларів. Старт продажів в Китаї намічений на 1 травня поточного року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.