Vodafone дарує майже 17 годин безкоштовних дзвінків “на все” і інтернет на місяць

Vodafone пропонує велику кількість безкоштовних дзвінків та інтернет на місяць безкоштовно. Мобільні оператори в Україні в гонитвою за клієнтами пропонують багато акцій, підкреслюючи вигоду, яку отримає клієнт скориставшись послугами. Так Vodafone вирішив продовжити надавати безкоштовну зв’язок медикам, які знаходяться на передовій у боротьбі з пандемією. Про це сказано на сайті мобільного оператора.

 

Що пропонує мобільний оператор? Безкоштовні хвилини і гігабайти, які нараховуються медикам на місяць в перебігу підключення до акції. Vodafone Украінa дарує 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин на розмови з усіма українськими операторами, включаючи міські номери.

Крім того, що оператор пропонує безкоштовний зв’язок, в Vodafone підкреслили, що компанія підтримує українців надаючи фінансову допомогу для лікарень таких міст як Київ, Львів, Харків, Житомир та Луцьк. У лікарні цих міст мобільний оператор придбав 5 апаратів ШВЛ на загальну суму 33 млн грн. Крім того, стало відомо, що компанія Vodafone впровадив ініціативу зі створення smart клініки Здорро. Це сервіс, який пропонує телемедичні консультації.

Лікарі, кількість яких постійно збільшується, а на даний момент їх більше 1100 фахівців, віддалено консультують українців. Задіяно 130 медспеціальностей, які нададуть консультативну підтримку всім, хто потребує не виходячи з дому. Нещодавно ми писали, що компанія Vodafone пропонує своїм клієнтам до півроку безкоштовного зв’язку і мобільного інтернету тільки за те, що клієнт придбає акційний телефон і подасть заявку з коротким кодом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.