Xiaomi Mi Band 6 почав продаватися в Україні, але ціна зовсім не радує

Ще на початку квітня 2021 року на території Китаю стартували офіційні продажі спортивного браслета Xiaomi Mi Band 6, похвалитися яким під силу цілою безліччю різних особливостей і переваг. Новинка отримала оновлений зовнішній вигляд, розширені функціональні можливості, а також ряд інших особливостей, всі з яких роблять цей наручний гаджет вкрай привабливим. Попит на цей наручний гаджет виявився навіть вище очікуваного, і в повній мірі задовольнити попит компанії-виробнику поки що не вдалося, однак робота в цьому напрямку постійно безперервно ведеться. І ось тепер, на радість безлічі людей, легко і просто зробити покупку даного наручного гаджета можна в Україні.

Видання Технофан з’ясувало, що тепер будь-який бажаючий може легко і просто купити собі такий спортивний браслет, як Xiaomi Mi Band 6, нехай і не по дуже вже привабливою ціною. Новинка продається на українській території більш ніж удвічі дорожче, ніж на території Китаю, а купити її можна тільки в деяких магазинах, і це, поза будь-якими сумнівами, обов’язково так чи інакше потрібно враховувати. Купити цей трекер жителям України пропонують за 1450 гривень, але зате його можна отримати в свої руки відразу в день оформлення замовлення, забравши наручний гаджет в пункті самовивозу, або скориставшись доставкою за скромну суму грошей. Само собою, що пристрій буде в повній мірі оригінальним, тому на цей рахунок можна не турбуватися.

Нехай поки що міжнародну модифікацію Xiaomi Mi Band 6 ще й не представили, але китайська модель, яку і реалізують в Україні, має повноцінну підтримку української мови та інших, в зв’язку з чим їй можна повноцінно користуватися в будь-яких регіонах світу, не відчуваючи при всьому при цьому ніяких труднощів і складнощів. Трекер володіє 1,56-дюймовим кольоровим AMOLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим, крім цього, 2 МБ вбудованої пам’яті для зберігання різних даних. Ємність батареї спортивного браслета становить 125 мАг, а на одному повному заряді йому під силу пропрацювати до двох тижнів.

Використовувати браслет можна в парі зі смартфонами, що працюють під управлінням операційних систем Android і iOS, що, в свою чергу, вкрай позитивно відбивається на привабливості всього цього пропозиції в цілому. Наречений гаджет має вкрай широкими функціональними можливостями і цілою масою різних інших особливостей. Очевидно, що поступово вартість Xiaomi Mi Band 6 в Україні буде скорочуватися, тобто цей наручний гаджет з кожним днем ​​ставатиме все дешевше і доступніше, а це, поза будь-якими сумнівами, гарантовано абсолютно точно всіх приємно порадує, тому що інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Якщо немає бажання купувати зараз даний трекер за 1450 гривень, варто почекати кілька тижнів або місяців, так як його цінник може скоротитися дуже сильно змінився й вкрай помітно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.