Lifecell представив тариф доступнішим ніж у Київстар і Vodafone

Lifecell представив новий тариф, в якому дуже багато гігабайт. Як відомо, в Україні діє найбільш потужних – три мобільних оператора, які змагаються за кількість клієнтів, пропонуючи все нові і нові тарифи, послуги та бонуси. Новий тарифний план порадує клієнтів Lifecell кількістю інтернету, про це пишуть на своїй сторінці Facebook представники Lifecell.

Тариф так і назівается – Гнучкий Лайф. За інформацією представників мобільного оператора, він підлаштовується під темп життя українців.
Тариф пропонує до 30 Гб мобільного інтернету або на вібор можна використовувати до 1250 хв на всі мобільні номери в Україні. І єто не всі, можна використовувати і гігабайті і зв’язок одночасно.
У повідомленні сказано, що людина сама вибирає спілкуватися в інтернеті або по телефону. Вартість пакета – 100 грн. Він розрахований на 4 тижні.

Крім того, компанія надає безкоштовну роздачу інтернету через пристрої, спеціальну ціну для зареєстрованих або персоніфікованих абонентів та абонентів, які скористалися послугою перенесення номера.
Безліміт в мережі lifecell надається після використання хвилин наданих в рамках пакету послуг або після використання всіх пакетів наданих в рамках тарифного плану.

 

За умовами тарифу надається 5 пакетів послуг – залежно від того, яку дію настане раніше (здійснення дзвінка або вихід в Інтернет), надається відповідний пакет послуг: до 1250 хвилин на всі мобільні номери по Україні, включаючи lifecell (1 пакет = 250 хвилин) або до 30 ГБ (1 пакет = 6 ГБ), після їх використання Ви отримуєте безліміт в мережі для вільного спілкування.

Варто відзначити, що такої щедрості не пропонує ні Київстар, ні Vodafone, тому українці відразу зацікавилися тарифом.
У коментарях до посту однак, уточнюється, що вартість тарифу від 100 грн, тільки в тому випадку, якщо номер був перенесений в lifecell за послугою MNP, вартість тарифу складе 100 грн. В інших випадках вартість послуги 120-140 грн на 4 тижні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.