Lifecell представив тариф, якому немає аналогів

Lifecell пропонує ряд додаткових бонусів в рамках досить вигідного тарифу. Мобільні оператори України в умовах боротьби за клієнтів продовжують представляти вигідні тарифи. Компанія Lifecell приготувала українцям приємний сюрприз.

Оператор Lifecell представив тариф, аналогів якому не вдалося знайти ні в інших компаній, ні в тарифній сітці самого оператора зв’язку. Йдеться про досить бюджетному пакеті, який пропонує безлімітний тариф, причому в даному випадку пропонуються деякі додаткові переваги. Тарифний план називається “Інтернет без меж”.

В рамках цього тарифного плану Lifecell пропонує клієнтам абсолютно безлімітний 3G \ 4G інтернет, причому роздача інтернету за допомогою пристрою є повністю безкоштовною. За розмови всередині мережі Lifecell теж не доведеться додатково доплачувати. Крім цього, пропонується 250 хвилин дзвінків на номери інших мобільних операторів по Україні, а також номерів стаціонарного зв’язку.

Зареєстровані абоненти та клієнти, які скористалися перенесення номера, можуть отримати цей пакет за спеціальною ціною, яка гарантовано не зміниться до тридцять першого серпня поточного року. Абонентська плата становить п’ятдесят гривень. Правда, справа стосується так званого “операторського місяці”, тобто, двадцяти восьми днів.

Цей тарифний план від Lifecell є регіональним і доступний для жителів Чернівецької, Закарпатської областей, а також для деяких населених пунктів Волині, Донбасу і Дніпропетровській області. З повним переліком зони покриття даного тарифу можна ознайомитися на сайті мобільного оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.