Київстар представив недорогий безлімітний тариф, але не для всіх

Новий тарифний план істотно відливається від запропонованих раніше іншими операторами. Мобільний оператор Київстар представив абонентам недорогий тариф з безліччю послуг. Згідно з інформацією на сайті мобільного оператора, тарифний план вартістю 100 гривень в місяць буде включати 20 Гб інтернету, 300 хвилин на дзвінки на номери інших операторів і стаціонарні телефони, а також безлімітні дзвінки всередині мережі Київстар.

Відзначимо, що раніше недорогі тарифи були націлені на абонентів більш старшого віку, які майже не користуються інтернетом і соцмережами. Вигідний тарифний план від Київстар отримав назву «Смачний безлим» і істотно відрізняється від дешевих тарифів інших мобільних операторів. Варто зазначити, що скористатися недорогим тарифом від Київстар можуть не всі українці, адже працює він лише в певних областях, а лише в 14.

З переліком областей і населених пунктів, де доступний «Смачний безлим» можна ознайомитися за посиланням: https://kyivstar.ua/ru/mm/tariffs/arhive/tasty2019

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що опублікований рейтинг найдорожчих брендів України. У п’ятірку лідерів увійшли «Київстар» – 225,48 млн. Дол, «Розетка» – 210,42 млн дол., «Дарниця» – 187,23 млн дол., «Моршинська» – 173,25 млн дол., «Нова пошта »- 170,01 млн. дол.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.