Xiaomi представила робот пилосос за 15012 гривень

Компанія Xiaomi під брендом Viomi анонсувала роботизований пилосос Alpha 2 Pro. Він обладнаний сучасним набором сенсорів і може точно визначати перешкоди, застосовуючи лазерні радари. Також пристрій здатний сам позбавлятися від сміття в пилосборнику під час зарядки на док-станції.

За запевненням виробника, дальність дії радарів досягає 8 м, а кут огляду новинки – 180 градусів. Це дає можливість роботу орієнтуватися в кімнаті, йти від перешкод і захоплюючи максимальну площу під час прибирання. На роботу датчиків не впливає освітлення в приміщенні, тому пилосос здатний прибирати навіть у темряві.

Viomi Alpha 2 Pro обладнаний системою автоматичного збору пилу AI-Dumping 3.0, за допомогою якої відбувається очищення контейнера самого пристрою. Фільтри перешкоджають попаданню пилу в повітря і затримують до 99,99% алергенів. Єдине, що потрібно від користувача в роботі з приладом – це рідкісна заміна великого сміттєвого мішка в зарядної станції. Ціна такого роботизованого пилососа в Китаї становить 540 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.