Секрети MIUI 12: три налаштування на Xiaomi, які полегшать ваше життя

Ми продовжуємо розкривати секрети й тонкощі оболонки MIUI. Незважаючи на свою простоту і зручність, в ній багато підводних каменів, які можуть зіпсувати всі враження про смартфон. Можливо саме ці настройки корисні вам і вирішать проблему.

Немає підключення до інтернету

Деякі користувачі скаржаться, що підключення до Wi-Fi-мережі не надає доступ до інтернету. І хоча проблем з “залізом” немає, і роутер справно виконує свої функції маршрутизації, скористатися інтернетом через Wi-Fi на смартфоні не виходить. Заходимо в властивості вашого з’єднання, натиснувши на значок праворуч від назви мережі. Далі відкриваємо вкладку конфіденційність і вибираємо “Використовувати MAC-адресу пристрою”. Немає ясності чому ця проблема виникає, але зміна способу отримання MAC-адреси іноді рятує ситуацію.

 

Калібрування чутливості екрана

Проблема з екраном зустрічається досить часто, але ось причин може бути кілька. Для початку ми рекомендуємо перезавантажити смартфон і перевірити наявність більш свіжої версії прошивки. Можливо в наступному оновленні виробник вирішив проблему вашого пристрою. Якщо ж ці кроки не привели до успіху, тобто ще один простий спосіб вирішити проблему з чутливістю екрану. Скачайте з Google Play безкоштовний додаток Touchscreen ремонт. Додаток дозволяє відкалібрувати чутливість, прибрати випадкові натискання і зменшити затримку при торканні дисплея. Звучить все це фантастично, але судячи по мільйонам завантажень і сотням тисяч задоволених користувачів, додаток дійсно допомагає.

Як повернути пункт “Оптимізація MIUI”?

В останніх версіях MIUI деякі програми стали вимагати відключення настройки “Оптимізація MIUI”, однак цей пункт у ряду користувачів відсутній. Щоб його повернути потрібно зайти в розділ для розробників, перегорнути в самий низ і зробити кілька швидких дотиків по рядку “Відновити значення за замовчуванням”. Після цього налаштування для розробників будуть переведені в дефолтний стан, а пункт “оптимізація MIUI” повернеться в настройки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.