У «Дії» додали можливість оформити карантинні 8000 гривень

Чому раніше не було технічної можливості оформити допомогу ФОПам онлайн. У додатку «Дія» з’явився новий пункт, який дозволяє оформити допомогу ФОПам, які втратили дохід під час карантину, онлайн. Відзначається, що «червоні» карантинні зони в Україні були введені набагато раніше, а от оформити допомогу ФОПи не могли через те, що не було технічної можливості.

Блогер зазначає, що можливо те, що пункт, що дозволяє оформити карантинні 8000 гривень не з’являвся в додатку «Дія», не додавала, пов’язане з нестачею фінансування.Якщо пункт додали відразу після введення «червоних» зон, то владі потрібно було б десь шукати гроші на виплату допомоги, адже останнім часом з цієї причини почалися затримки виплати субсидій.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що підприємці з «червоних» зон зможуть відправляти заявки на отримання 8000 гривень допомоги від держави вже з 19 квітня. Він також зазначив, що на програму підтримки з держбюджету буде виділено близько 3 млрд гривень.

Також повідомлялося, що в Україні активізувалися інтернет-шахраї, які під виглядом карантинних виплат заволодівають даними банківських карток українців. Зокрема зловмисники створили клон урядового порталу “Дія”, де обіцяють допомогти з оформленням виплати карантинних 8000 гривень, а замість цього крадуть гроші.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.