Нова пошта показала, як правильно запаковувати посилки

У компанії Нова пошта розповіли, як запакувати посилку так, щоб не побити і не пошкодити речі. Так, за словами технолога, в першу чергу, потрібна коробка, для захисту крихкого матеріалу – плівка, наповнювач, щоб все порожні місця були заняття, і відправлення не рухалася в процесі транспортування, скотч, а також стрейч.

Наприклад, якщо потрібно запакувати одяг, то для цього буде достатньо пакета для одягу. Така упаковка проходить досить швидко, до того ж пакет можна використовувати кілька разів завдяки клейкою стрічці.

Так, при отриманні посилки, одну стрічку можна акуратно відірвати, а при повторній упаковці використовувати другу.

У тому випадку, якщо потрібно запакувати щось крихке, наприклад, скло, миски, чашки, то тоді потрібно використовувати коробку. При цьому кожну окрему одиницю потрібно запакувати в повітряно-позирчатую плівку, бажано в три кулі. Технолог також підкреслив, що газетний метод для цього не підійде, газету можна використовувати хіба що для заповнення порожнього простору в коробці, щоб відправлення не рухалися. Крім того, на дно потрібно покласти паперовий наповнювач, таку собі паперову подушечку, щоб не було прямого контакту зі стінками. Після цього на неї кладуть відправлення і на порожнє місце доповнюється папір.

Що стосується відправки техніки, то принцип такий же, як і з посудом. З початку потрібно звернути в повітряно-позирчатую плівку мінімум в три кулі, а після вибрати відповідну коробку. Якщо відправлення велике і саме втрутиться в коробку, однак є вільний простір, то на деяких так званих коробках-трансформерів є позначки, за допомогою яких можна зменшувати висоту. Для цього потрібно взяти акуратно ножик і розрізати відповідні позначки.

А ось для упаковки великогабаритної техніки, однією коробкою не обійдешся. Наприклад, їли потрібно відправити холодильник, то його потрібно не тільки правильно запакувати, а й зручно транспортувати. Тобто, потрібно в середині холодильника все полички закріпити клейкою стрічкою, щоб вони не рухалися. Після цього весь холодильник обмотати з усіх боків повітряно-позирчатой ​​плівкою. Після на вантажному відділенні додатково встановлюють його на піддон, щоб можна було його транспортувати і перешкодять в спеціальний дерев’яний борт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.