Vodafone дарує безліміт на соцмережі

У компанії “Vodafone” роздають безліміт всім бажаючим. Інформація про таке вигідній пропозиції з’явилася на офіційно порталі мобільного оператора. Якщо ж зазвичай для того, щоб отримати подарунок, потрібно хоч щось придбати, то в даному випадку абоненти зможуть користуватися безлімітом в соціальних мережах без зайвої витрати грошей.

Представники компанії зазначають, що отримати безкоштовні послуги абоненти зможуть в обмін на невелику допомогу: так, досить просто скористатися сервісом Ookla SpeedTest, щоб перевірити швидкість мобільного інтернету Vodafone. Саме за участь в тестуванні мобільний оператор роздає абонентам безкоштовні три місяці на користування функцією Social PASS.

Варто відзначити, що Social PASS – це можливість користуватися соціальними мережами поза тарифного плану. Тобто, за те, що ви будете користуватися своїми додатками для спілкування, з вашого балансу не будуть зніматися мегабайти мобільного інтернету. З такою послуг не будуть тарифікуватися такі соціальні мережі: Instagram, TikTok, Facebook, Snapchat, Twitter, Pinterest, Likee і LinkedIn.

Підключити Social PASS можна за допомогою програми “MyVodafone”. Якщо ж ви ще не встигли встановити його на свій гаджет, то можна просто ввести команду * 310 # і натиснути на кнопку виклику. Примітно, що після того, як три місяці (які за умовою акції будуть безкоштовними) ця функція відключиться автоматично. Однак, якщо ж у вас буде бажання користуватися такою послугою і далі, то ви зможете знову її підключити. До слова, тариф на безлімітні соціальні мережі досить невеликий – всього лише 50 гривень за місяць.
Якщо ж ви хочете встигнути отримати такий безліміт на спілкування в соціальних мережах від мобільного оператора Vodafone, то варто поспішити, оскільки акція діє лише до 30 квітня поточного року. Тобто, залишилося всього 11 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.