OLX оголосив останній день безкоштовної доставки посилок Укрпоштою

Акція підійшла до кінця. OLX припиняє спільну послугу з Укрпоштою з безкоштовною доставкою товарів, яка тривала півтора місяця. У компанії уточнили, що акція діє по 18 квітня включно, так що сьогодні українців надається остання можливість замовити на платформі будь-який товар з опцією безкоштовної доставки відправлення через Укрпошту.

У публікації підкреслили, що це остання можливість взяти участь в акції.


Цікаво, що акцію періодично продовжували протягом 1,5 місяця. Останній раз ОЛХ і Укрпошта звернулися до клієнтів на початку квітня з новиною про пролонгацію послуги з безкоштовною доставкою. Рішення було прийнято через популярність послуги і на тлі карантинних обмежень. Поштовий оператор зазначив, що всього за місяць послугою скористалося 250 000 чоловік.

Тим часом OLX попередив про нову небезпеку з початком локдауна. З посиленням карантину в багатьох областях, в тому числі в Києві і області, на платформі активізувалися шахраї, які продають спеціальні перепустки для проїзду в громадському транспорті. Причому оголошення про продаж спецбілетов з’являються десятками щодня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.