П’ять можливостей галереї вашого Xiaomi про які ви не знали

Додаток галереї, яке Xiaomi інтегрує в свої смартфони, виходить за рамки того, що ми можемо собі уявити. Ми не тільки можемо переглядати наші фото і відео, але і редагувати їх за допомогою безлічі інструментів.

В останні роки Xiaomi зосередилася на поліпшенні додатків MIUI, щоб нам не доводилося вдаватися до сторонніх. Завдяки цьому додаток Галерея стало повнішим, вирішуючи практично будь-яке завдання.

Ми знайшли п’ять можливостей, які ми можемо робити через галерею нашого Xiaomi. Функції, які можуть підвищити продуктивність без використання інших додатків.

1. Створюйте оригінальні колажі та монтаж


Додаток галереї MIUI дуже цікаво. Серед його функцій ми знаходимо можливість створення колажів і монтажів. Для цього просто перейдіть в галерею, натисніть на три точки вгорі, а потім виберіть параметр «Колаж».

 

За допомогою цієї функції можна створювати всілякі колажі, додавати фрейми, заголовки і т. д. Ми можемо комбінувати фотографії, які захочемо, щоб створити повністю індивідуальний дизайн.

2. Об’єднуйте відео


Крім можливості редагувати фотографії, галерея Xiaomi дозволяє нам робити те ж саме з відео. Серед безлічі варіантів, які він пропонує, ми знаходимо можливість об’єднувати відео, щоб створити свій власний монтаж. Для цього нам залишиться виконати наступні дії:

Увійдіть в галерею і натисніть на три точки в правому верхньому куті.
Після цього ми виберемо опцію «Редагування відео» і додає перше відео, з яким хочемо працювати.
Потім в опції «Редактор» натисніть значок «+», щоб додати друге відео, яке ми хочемо добавіть.

Нарешті, з ікони «| »У розділі« Редактор »ми можемо додати ефекти переходу між одним відео та іншим.

3 Видаліть предмети або людей з фотографії


Серед опцій редагування галереї, які інтегрує MIUI, ми знаходимо можливість видаляти об’єкти, лінії або людей. Використовуючи штучний інтелект, ця функція може стерти той елемент, який «забруднює» нашу фотографію. Для цього ми повинні:

Перейдіть в Галерею і введіть фотографію, яку ми хочемо змінити.
Потім натисніть кнопку редагування і введіть опцію «Видалити».
Після цього досить буде зафарбувати область, де знаходиться видаляється об’єкт, людина або інший елемент.

4 Додайте привабливі заголовки або текст до своїх відео

Ще одна функція, яку дає нам галерея, – додавання заголовків або тексту до наших відео. Для цього нам потрібно буде виконати наступні дії:

Перейдіть в Галерею і введіть відео, яке ми хочемо відредагувати. Після цього ми натиснемо, а потім значок у формі ножиць, який з’явиться внизу.
Опинившись всередині редактора, ми отримаємо доступ до опції «Субтитри», а потім ми додамо текст, який ми хочемо, з опції «Додати».

5 Змініть небо на своїх фотографіях


Одна з кращих функцій, які ми знаходимо в галереї Xiaomi, – це можливість зміни неба на фотографіях. За допомогою нерухомого зображення або анімації ця функція повністю змінить нудний знімок, який ми зробили.

Щоб змінити небо на нашій фотографії, нам потрібно всього лише:

Зайдіть в Галерею і введіть фотографію, яку хочете відредагувати.
Після цього натискаємо на кнопку редагування і ми переходимо в розділ «Небо».
За допомогою цього інструменту ми можемо вибрати фільтр неба, який найбільше вам подобається, щоб отримати сонячний, хмарний або дощовий і сніжний день.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.