Встановіть стабільну версію MIUI 12.5 вже зараз

У Китаї процес розгортання MIUI 12.5 вже почався. Нам же потрібно почекати майже місяць, щоб побачити глобальну і європейську прошивки. Проте, Xiaomi.EU пропонує нам можливість встановити стабільну версію на три смартфона Xiaomi.

Xiaomi.EU – це ПЗУ, засноване на MIUI, яке з використанням свого китайського варіанту додає все необхідне, щоб ми могли використовувати його на міжнародному рівні (включаючи безліч мов, а також сервіси Google). Завдяки цьому тепер ми можемо встановити стабільну версію MIUI 12.5 в деякі моделі, такі як Mi 10, Mi 10 Pro і Mi 9 SE. Тільки вони отримали стабільну версію. MIUI 12.5 в Китаї. Ось посилання для скачування:

Звичайно, щоб встановити це ПЗУ, ми повинні розблокувати завантажувач нашого Xiaomi, а потім використовувати спеціальний менеджер завантаження, такий як TWRP. На даний момент ми можемо знайти це ПЗУ від Xiaomi.EU тільки для обмеженого числа пристроїв. Очікується, що незабаром, коли Xiaomi продовжить розгортання MIUI 12.5, він досягне більшої кількості смартфонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.