Як розмити частини фотографії за допомогою вашого Xiaomi: особи, номерні знаки

Додаток «Галерея», яке Xiaomi додає на свої смартфони, має більше можливостей, ніж ми могли собі уявити. Серед них є можливість розмиття або пикселизація осіб, номерних знаків або будь-якого іншого тексту або об’єкта. Досить просто галерея MIUI дозволяє вибирати частини фотографії, які ми не хочемо публікувати. Наприклад, коли ми завантажуємо фотографію нашого автомобіля в Інтернет і не хочемо, щоб його номерний знак було видно.

Для цього в додатку галереї є інструмент мозаїки, який дозволяє правити будь-яку область фотографії. Крім того, цей інструмент має гнучке використання, дозволяючи прати піксельні області, якщо ми хочемо.

Як приховати або заблокувати області фотографії за допомогою Xiaomi

Щоб приховати або пікселізовати частини фотографії, будь то особа, текст, номерний знак або будь-який інший об’єкт, нам потрібно буде виконати наступні кроки:

  • Перейдіть в Галерею і введіть фотографію для редагування.
  • Після цього увійдіть в параметри редагування і знайдіть режим «Мозаїка».
  • Після цього нам потрібно зафарбувати область, яка буде пікселізовану або розмита, в стилі, який подобається найбільше.

Таким простим способом ми можемо приховати, розмити або пікселізовану певні області фотографії. Крім того, в режимі «Мозаїка» використовуються різні стилі і мотиви. Вони дозволяють розкрити свій творчий потенціал.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.