Xiaomi змінила панель гучності, додавши одну з найбільш корисних функцій

Після попереднього оновлення, повністю змінив дизайн MIUI, Xiaomi змінила панель управління гучністю. На цей раз у неї новий зовнішній вигляд з більш точним управлінням. У ньому додана одна з найочікуваніших функцій – «встановити беззвучний режим».

Нове оновлення надходить через бета-версію MIUI V12.5 21.4.9. У попередній версії була додана можливість активації режиму “Не турбувати”. Тепер ми можемо активувати його з цієї панелі, що дозволяє регулювати час активації.

Крім того, ми можемо не тільки відключити звук смартфона, але і запрограмувати час, протягом якого він буде залишатися в цьому стані.

Це оновлення було розгорнуто тільки через версію для розробників, хоча через канал XIAOMIUI ми можемо завантажити і встановити його, як якщо б це було будь-яке інше додаток.

Попередня версія і нова

Ми протестували поновлення, і воно працює добре. Якщо ви хочете повернутися до попереднього стану, просто перейдіть в «Налаштування»> «Програми»> «Управління додатками» і продовжите видалення оновлень, пов’язаних з «SystemUI-Controls». Таким чином, у нас знову буде класична панель гучності.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.