Нова пошта пояснила, коли можна не купувати коробку в відділенні

У компанії розповіли нюанси. Компанія Нова пошта розповіла, в яких випадках можна не купувати коробку в відділенні. Так, клієнтка компанії поскаржилася, що за відправку пакета з одягом невеликого обсягу з неї взяли немаленьку суму.

У відповідь на це в Новій пошті пояснили, що на даний момент посилки вагою від одного до тридцяти кілограм фактичного або об’ємної ваги пакуються в коробки. При цьому для кожної посилки визначається і фактичний і об’ємна вага, до уваги береться більше з них, для розрахунку вартості перевезення.

У компанії також підкреслили, що показник об’ємного ваги використовує не тільки Нова пошта, а й інші міжнародні логістичні компанії. Таким чином, працівники відділення повинні підбирати оптимальні упаковки відповідно до розмірів товару.

«Ми ні в якому разі не намагаємося нав’язати клієнтові упаковки, а лише прагнемо оптимізувати процес доставки і сортування відправлень, щоб доставляти їх ще швидше», – відзначили в Новій пошті.
Крім того, в компанії заявили, що купувати коробку в відділенні не обов’язково, адже можна використовувати власну. Головним є те, щоб гофрокартон був міцним і надійно захищав відправлення.

Нова пошта також порекомендувала клієнтам ознайомитися з правилами упаковки, щоб в подальшому не виникало непорозумінь у співпраці: https://static.novaposhta.ua/…/doc/packaging_rules_1.pdf

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.