Китайські навушники AirPods 3 за 500 гривень надійшли в продаж

З того самого моменту, як компанія Apple представила громадськості бездротові навушники AirPods 2-го покоління, пройшло вже цілих два роки. За цей термін вони певною мірою застаріли, особливо на тлі AirPods Pro, які мають іншу форму кейса, більш зручну форму самих навушників, що забезпечує підвищену зручність використання. Оскільки навушники «яблучної» корпорації є найпопулярнішими, відомими і найбільш поширеними на ринку, компанія гарантовано щосили працює над AirPods 3, проте їх анонс вже кілька разів переносили з невідомих причин, але від інсайдерів відомо про все те, чим саме вони приємно порадують всіх користувачів.

Очікується, що нові бездротові навушники американського бренду отримають новий корпус витягнутої в ширину форми, а разом з тим змінену ергономіку самих навушників, завдяки чому вони виявляться більш універсальними і будуть краще сидіти в вухах більшості користувачів, тобто для всіх тих, у кого звичайні AirPods 1-го і 2-го поколінь випадають з вух, є надія на те, що з новою моделлю відбуватися цього вже не буде, так як вона буде триматися відчутно надійніше. Поки що невідомо, чим саме конкретно всіх користувачів приємно порадують нові навушники, але вони виявляться побудовані на базі протоколу передачі даних Bluetooth 5.1 LE, і це, в свою чергу, всіх гарантовано абсолютно точно приємно порадує.

 

Тим часом, поки компанія Apple працює над новинкою, китайські виробники електроніки на основі витоків даних про розміри і особливості майбутніх навушників вже створили їх китайський клон, який сьогодні, 14 квітня 2021 року надійшов у продаж. Технічні характеристики нової моделі тримаються в секреті, проте виробник обіцяє сумісність з усіма сучасними моделями смартфонів, планшетів, ноутбуків, телевізорів та інших пристроїв, технічне оснащення яких дозволяє їм підключатися до мереж поколінь 2G, 3G і 4G LTE. Крім того, вже відома ціною, тому що їх реалізують всього за $ 20, що приблизно в 10 разів менша за вартість оригінальної моделі, яка повинна буде вийти на ринок в найближчі півроку.

Цікаво, що китайські навушники AirPods 3 володіють не тільки світлодіодним індикатором на лицьовій частині, але ще і можуть похвалитися підтримкою бездротової зарядки за стандартом Qi. Купити новинку вже можна на території Китаю в різного роду магазинах, які займаються продажем різного роду електроніки від маловідомих виробників. Подібна продукція в цьому регіоні світу користується широкою популярністю, тобто, простіше кажучи, дуже широке коло людей бачить сенс в тому, щоб їй так і зовсім взагалі користуватися, знаходячи її найкращою і найбільш привабливою серед усіх існуючих на ринку. Залишається вірити, що Apple не стане тягнути занадто довго з випуском на ринок нової моделі, тому що появи такої дійсно чекають мільйони людей, а особливо ті, у кого моделі першого і другого покоління випадають з вух в силу занадто компактних розмірів навушників.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.