Мобільний оператор “Київстар” представив новий вигідний тариф

Мобільний оператор “Київстар” представив новий вигідний тариф. Таку інформацію можна побачити на офіційному порталі мобільного оператора “Київстар”. Справа в тому, що на унікальний тариф “Все разом. Базовий” і багато інших зараз йде знижка. Завдяки цьому пакет послуг стає ще більш вигідним, якщо врахувати все те, що в нього входить.

Одна з переваг такого тарифного плану в тому, що в нього входить і мобільний зв’язок, і безлімітний домашній інтернет зі швидкістю до 100 мегабіт в секунду. Тобто, абоненти можуть заплатити один раз, а отримати відразу декілька послуг. Крім того, в мобільний зв’язок в такому пакеті входять:

  • 12 гігабайт мобільного інтернету;
  • Нетарифікованих користування відразу на 45 сервісів, серед яких YouTube, Telegram, Instagram і багато інших;
  • Безлімітне спілкування в мережі оператора;
  • 120 хвилин на дзвінки на інші мережі та за кордон.

Вартість цього тарифного плану становить всього лише 150 гривень на місяць (перші три місяці). Після третього місяця використання діє вже не акційна ціна, а звичайна, але і вона невелика – 200 гривень на місяць. Це дуже вигідно, якщо врахувати, що отримує абонент і інтернет, і мобільний зв’язок з усіма необхідними послугами.

До слова, можна навіть підключити і телебачення від “Київстару”. Ціна при цьому зміниться лише на 50 гривень. Таким чином, якщо заплатити 200 гривень в перші три місяці, а 250 за кожен місяць в подальшому, то до мобільного зв’язку і інтернету додається також і доступ до популярних 155 телеканалам (входять в перелік новинні, національні, музичні та розважальні телеканали). Переглядати контент можна і на комп’ютері, і на телефоні.
Для того щоб підключити “Все разом. Базовий”, досить ввести на телефоні команду 477 * 1 і кнопку виклику. Однак для початку переконайтеся, що на вашому балансі достатньо коштів для першої оплати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.