У Viber стає доступна нова функція захисту

Платформа обміну повідомленнями Viber запускає інструмент для захисту від дзвінків шахраїв. Після активації функції «Захист від зайвих дзвінків» користувач не буде отримувати повідомлення про дзвінки від невідомих контактів. Нова функція вже доступна в останній версії платформи (Прим. Ред: на даний момент актуальна 15.1) для всіх користувачів з українськими номерами мобільних телефонів.

Щоб увімкнути захист, необхідно увійти в «Налаштування», вибрати пункт «Виклики та повідомлення» і зрушити перемикач напроти пункту «Захист від зайвих дзвінків». Після цього користувач не буде отримувати вхідні відео і аудіо дзвінки від невідомих контактів. Однак інформація про ці виклики буде відображатися в списку чатів як «Пропущений виклик», а також в розділі «Недавні виклики». Так, користувачі не пропустять нічого важливого і зможуть передзвонити в разі потреби. Захист від зайвих дзвінків працює як на Android і iOS пристроях, так і у версії додатка для ПК.

Нагадаємо, що раніше в Україні також стала доступна функція «Запити на переписку». Завдяки ній все запрошення від незнайомих людей в спільноти і групові чати потрапляють в окрему папку всередині програми. Функція є одним з інструментів протидії поширенню спаму і небажаної інформації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.