MIUI 12.5 дає свободу вибору, дозволяючи видаляти більше вбудованих додатків

Xiaomi у своїй новій версії системи MIUI 12.5 дозволяє видаляти кілька вбудованих додатків. Ми вже бачили список цих вбудованих додатків, наданий китайським виробником, і готові поділитися з вами цією інформацією.

MIUI 12.5: видалення вбудованих додатків
На додаток до нової анімації, нова оболонка MIUI від Xiaomi в версії 12.5 приносить ще одну фундаментальну зміну для смартфонів з екосистеми цього китайського виробника. На цей раз Xiaomi скоротила кількість базових вбудованих додатків. Навпаки, збільшилася кількість тих, які ми можемо вільно видалити.

На відміну від попередніх версій, зменшена кількість основних встановлених додатків допоможе не тільки підвищити продуктивність, але і звільнити більше місця у внутрішній пам’яті, якщо вона вам знадобиться.

Якщо бути точними, MIUI 12.5 містить всього 7 базових додатків. Для порівняння: у Samsung One UI є 10 вбудованих додатків, також більше (11) вбудованих додатків включено в iOS 14 від Apple.

 

Як ми бачимо на доданому зображенні, Xiaomi виконала велику роботу, тому що смартфону залишилися потрібні тільки такі додатки, як Телефон, Обмін повідомленнями, Безпека, Годинники, Налаштування, Камера і Галерея.

У MIUI версії 12.5 ми можемо видалити більше
Але це ще не все, за винятком мінімуму основних додатків, MIUI 12.5 дозволяє нам видалити більше встановлених додатків, ніж будь-коли раніше. Тепер ви можете видалити такі позиції, як «Нотатки», «Запис екрану», «Погода», «Компас» або «Калькулятор».

Крім того, ми можемо видалити з робочого столу або приховати інші додатки, зменшивши кількість видимих ​​значків на робочому столі або в папці. До них відносяться такі іконки, як «Завантаження», «Теми», «Музика», «Відео» і т. Д.

 

MIUI в новій версії 12.5 отримає не просто косметичні зміни., А такі, які дійсно допоможуть поліпшити продуктивність і оптимізувати енергоспоживання. Зменшення кількості базових додатків і, як наслідок, економія внутрішньої пам’яті – теж приємна тенденція.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.