Xiaomi вибачилася за збої MIUI і обіцяла усунути їх в MIUI 12.5

Xiaomi відома своїм відмінною якістю і ціною. Що стосується програмного забезпечення, все інакше. Безліч невирішених помилок, навіть в самих дорогих смартфонах, змусили фірму публічно вибачитися.

Досить пройтися по Mi Community, Reddit або будь-якого іншого форуму, щоб зрозуміти, що наявність Xiaomi є синонімом якості з точки зору обладнання та оздоблення, але не з точки зору програмного забезпечення, особливо через збої MIUI.

Xiaomi вибачилася за збої MIUI
Це змусило команду розробників MIUI публічно вибачитися через Weibo: «За останній рік ми зробили недостатньо для забезпечення стабільності, що викликало деякі проблеми в експлуатації. Результат не виправдовує очікувань. Нам дуже шкода”

 

Xiaomi принесла свої вибачення, гарантуючи, що більшість збоїв пов’язано з переходом з Android 10 на Android 11. За словами розробників MIUI, оновлення Android спричинило за собою переписування коду, що дозволило виявити більшу кількість помилок.

Xiaomi обіцяє виправити всі помилки за допомогою MIUI 12.5

Перед лицем всього цього Xiaomi пообіцяла, що з MIUI 12.5 велика частина збоїв буде усунена. За заявою компанії, нова версія буде зосереджена виключно на плавності і стабільності, усуваючи основні помилки.
Команда розробників розповіла про досить значну зміну Центру управління, яке ми скоро побачимо в наступних бета-версіях MIUI. Точно так же будуть оптимізовані жести в повноекранному режимі, а також використання Суперобоїв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.