Vodafone запустив безкоштовні послуги, повний список

Користуйтеся без витрат. Vodafone надає безкоштовні послуги на період карантину. Один з лідерів на ринку телекомунікаційних послуг компанія Vodafone вирішила нагадати клієнтам, які послуги вони можуть отримати абсолютно безкоштовно в період карантину. Детальну інформацію можна почитати на сайті мобільного оператора.

Українці через карантинних обмежень стали більше часу проводити вдома. Щоб не нудьгувати і чимось корисним зайняти дітей, компанія запропонувала спробувати корисні сервіси.
Любителів почитати у вільний час може зацікавити послуга Vodafone Books. Це спеціальний сервіс для читання книг, яким можна користуватися як зі смартфона, так і з комп’ютера. Зазначено, що в колекції зібрані твори різних жанрів, починаючи від художньої літератури до книг про особистісне зростання і мотивації. Щоб підключити послугу, потрібно відправити повідомленням 1 на номер 50010.

Дитячий клуб Vodafone – розважальна та пізнавальна послуга буде цікава дітям будь-якого віку, а також їхнім батькам. На ресурсі зібрані книги, розважальні ігри та мультфільми. Дітям можна включити також і аудіокнигу на ніч. Для підключення потрібно всього лише відправити 1 на номер 60010.

Vodafone Market – в магазині доступні для покупки різні додатки для смартфонів, що працюють на ОС Android. Наприклад, можна користуватися популярними іграми, які будуть працювати без реклами. Щоб почати користуватися, відправте 1 на номер 2024.

Vodafone Kids Market – контент з додатків спеціально для дітей. Це різні ігри та програми, де відсутня реклама. Щоб спробувати, слід відправити слово “Старт” на номер 2405.
Крім цього, на період обмежувальних заходів, компанія надає своїм абонентам можливість користуватися популярними соціальними мережами і не турбується про обмеження. Це послуга називається Online Pass, для підключення потрібно набрати комбінацію цифр * 316 * 1 # і виклик.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.