Користувачі повідомляють про проблеми з сенсорним дисплеєм Xiaomi Redmi Note

Xiaomi випустила смартфони серії Redmi Note 10, включаючи Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro і Redmi Note 10 Pro, минулого місяця в Індії. Пристрої серії Redmi Note 10 містять безліч оновлень в порівнянні зі своїми попередниками в декількох аспектах. Зокрема, Xiaomi також додала в лінійку Redmi Note AMOLED-дисплеї для моделей серії Redmi Note 10. Телефон Redmi Note 10 оснащений дисплеєм AMOLED із стандартною частотою оновлення 60 Гц, а пристрої Redmi Note Pro і Pro Max отримали дисплей AMOLED з частотою оновлення 120 Гц .

Нещодавно ми наткнулися на твіт користувача Redmi Note 10, який скаржиться на чуйність торкання. Нам треба було всього кілька кліків мишкою, щоб знайти кілька схожих повідомлень від інших користувачів серії Redmi Note 10. Багато з них скаржилися на чутливість своїх пристроїв до торкання. Погляньте на деяких з цих твітів, наведених нижче:


Один з моїх друзів купив Redmi Note 10 18 березня, а з 20 березня почав стикатися з проблемами сенсорного введення, він не міг правильно друкувати. Він подав заявку на заміну, і 1 квітня йому замінили смартфон на новий.

Сьогодні шостий день з тих пір, як він зіткнувся з тією ж проблемою з новим смартфоном. Він поставив запитання про це в сервісному центрі, вони сказали, що це не через обладнання, а через програмного забезпечення, тому «почекайте 1-2 місяці, поки не з’являться нові оновлення програмного забезпечення». А він не хоче чекати 1-2 місяці.

Деякі користувачі також скаржилися на проблему мерехтіння екрану на їх пристроях Redmi Note 10 Pro. Один з них написав про те, що помітив невелику проблему з мерехтінням, коли частота оновлення зображення на дисплеї була встановлена ​​на 120 Гц. На 60 Гц ніякого мерехтіння він не спостерігав. Інший користувач повідомив, що мерехтіння було більш помітно в темному режимі.

Я бачу мерехтіння екрану в моєму Redmi Note 10 Pro, це більш помітно в темному режимі, будь ласка, виправте цю проблему якомога швидше.

Сьогодні я почав використовувати Redmi Note 10 Pro і помітив незначні проблеми з мерехтінням екрану при частоті 120 Гц, але те ж саме не відбувається при 60 Гц. Ви стикаєтеся з тим же, або це тільки у мене? Також підкажіть: це проблема програмного або апаратного забезпечення?

Redmi India відповіла більшості цих користувачів, але поки неясно, наскільки широко поширена проблема. На момент написання цієї замітки компанія не зробила ніяких офіційних заяв. Ми б порадили нашим читачам уважно перевірити свої смартфони цієї серії, якщо вони вже придбали їх, і бути особливо обережними, якщо вони ще тільки планують придбати пристрій Redmi Note 10.

У вас або у когось із ваших знайомих є пристрій серії Redmi Note 10? Якщо так, чи була помічена аналогічна проблема з чуйністю до торкання або мерехтінням екрану на цьому пристрої? Будь ласка, повідомте про це в коментарях нижче.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.